Manavgat'ta verilen sözler Ankara'da unutuldu: Yangınzedeler verilen sözlerin tutulmasını istiyor

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangından zarar gören tüm mahallelerinde vatandaşlar, yangınları söndüren o devlet-millet seferberliğini, yaraları sarılırken de görmek istiyor. Sülek Mahallesinde 5 haneli Deniz ailesi de yangında ağır kayıplar verdi. Ali Deniz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözleri hatırlattı. O sözlerin tüm yangındezeler için tutulmasını istedi.

Manavgat'ta verilen sözler Ankara'da unutuldu: Yangınzedeler verilen sözlerin tutulmasını istiyor

Kimi evini, kimi hayvanların yaşadığı ahırını, kimi de üretim alanlarını o yangında kaybetti. Yangınların sürdüğü dönemde yetkililer sürekli bölgedeydi. Vatandaşlara sözler verildi. Şimdilerde ne Meclis’te ne de ilgili kurumlarda Manavgat’ın adı geçmiyor.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde terör örgütü PKK’nın çıkardığı yangınlarda Sülek Mahallesi de ağır hasar aldı. 5 haneli Deniz ailesinin de varı yoğu o alevlerin arasında yitip gitti.

Ali Deniz, 4 tarafı alevlerle çevrili evini mucize eseri kurtarabildi. Ancak hayvanlarının ahırı, ağaçları ve üretim gereçlerini kurtaramadı.

Deniz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un hiçbir koşul aranmaksızın evlerin yeniden inşası için söz verdiğini hatırlattı.

Ali Deniz, verilen sözlerin tutulmasını ve devletin bir an önce yangınzedelerin yaralarını sarmasını istiyor.

# pkk # yangın # orman yangını # orman yangınları # manavgat # mahalle # Murat Kurum # antalya manavgat # PKK orman yangınları # Antalya Manavgat orman yangını # erör örgütü PKK