Yerli otomobil TOGG'dan yeni logo

Elektrikli yerli otomobil TOGG için hazırlanan yeni logo tanıtıldı. Logo"Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası"sloganıyla paylaşıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk otomobil batarya fabrikasının kurulmaya başlandığını da duyurdu. TOGG ve Farasis ortaklığında üretim yapılacak.

Yerli otomobil TOGG'dan yeni logo

Yeni logo ile yeni bir marka kimliğine geçildi. Elektrikli yerli otomobilTOGG'un logosu hazır.

Logo TOGG'un sosyal medya hesabından "Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası"sloganıyla paylaşıldı.

Öte yandan Türkiye’nin ilk otomobil batarya fabrikası kuruluyor. Haberi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,sosyal medya hesabından paylaştı.

Varank, "2 milyon araç üretme kapasitesine sahip 30 milyar dolardan fazla ihracat yapabilen otomotiv endüstrimiz için dev bir adım.TOGG ve Farasis ortaklığında SIRO, 15 gigawatt saatlik batarya hücresi ve modül üretimi yapacak." ifadelerini kullandı.

Bursa'da yapılacak olan batarya hücresi ve modül üretim tesisi yatırımına proje bazlı devlet yardımı verilmesine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı.

TOGG'un eski logosu şu şekildeydi:

# yerli otomobil # togg