Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''PKK terör örgütünün uzantılarını parlamentoda görmek istemiyoruz''

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'lı teröristle samimi resimleri ortaya çıkan HDP'li Semra Güzel ile ilgili açıklamada bulundu. Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili fezlekenin karma komisyona gönderildiğini belirten Erdoğan, ''Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''PKK terör örgütünün uzantılarını parlamentoda görmek istemiyoruz''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

HDP'li vekilin PKK'nın bir uzantısı olarak parlamentoda olduğunu ifade eden Erdoğan, ''Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

- İşte ortaklarınızdan bir tanesi, soyadı neyse, malum terör örgütlerinden birisiyle tutuşuyor ve resimler yayınlanıyor. Günlerdir bu resimleri hep izledik, izlediniz. Ne yazık ki PKK’nın bir uzantısı olarak bu kadın parlamentoda.

- Bununla ilgili olarak biz tabii karma komisyona süratle bunu gönderdik. Karma komisyonda da gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz.

- Peki Cumhur İttifakı gereken her şeyi söyledi. Bay Kemal, sen niye susuyorsun? İP, sen niye susuyorsun? HDP sen niye susuyorsun? Ağızlarından bir şey çıktı mı? Çıkmadı… Herhangi bir şey söylediler mi? Hayır söylemediler. Niye? İşlerine gelmiyor. Diğerlerinde bir şey var mı? Onlar yamalı bohça zaten. Onlarda da bir şey yok.

- Söylerler veya söylemezler, biz görevimizi yapacağız, milletimize de bunları, tüm milletvekillerimiz, tüm teşkilatlarımız anlatacağız. Çünkü bu teröristlerden oluşan parlamento, demokratik bir parlamento olamaz.

# chp # erdoğan # ak parti # İyi Parti # hdp kapatılsın # millet ittifakı # son dakika erdoğan haberleri # Erdoğan haberleri # son dakika erdoğan # HDP PKK iş birliği # erdoğan grup konuşması # erdoğan chp