EPGİS akaryakıt istasyonlarını uyardı

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası akaryakıt istasyonlarını uyardı. Kara yollarında yardıma ihtiyaç duyan vatandaşları kabul etmeyen ve fahiş fiyat uygulayan akaryakıt istasyonlarının cezalarla karşı karşıya kalabilecekleri açıklandı.

EPGİS akaryakıt istasyonlarını uyardı

Yolda kalan veya yardıma ihtiyaç duyan vatandaşları kabul etmeyen ve fahiş fiyat uygulayan akaryakıt istasyonlarına ceza kesilecek. Uyarı Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası Başkanı Fesih Aktaş'tan geldi.

"İSTASYONLARA CEZA KESİLEBİLİR"

Aktaş, istasyonların sadece akaryakıt satılan yerler olmadığını, aynı zamanda bazı gıda ürünlerinin satıldığı ve zor şartlarda sığınılan merkezler olduğunu belirtti. Yanlış uygulamaların ceza getireceğini söyledi.

Buralara sığınan vatandaşlarımızı kabul etmeyen ve marketlerinde ya da restoranlarında fahiş fiyatlarla ürün satışı gerçekleştiren akaryakıt istasyonları varsa haklarında inceleme başlatılır ve kamu otoriteleri aracılığıyla ceza verilir.

"SEKTÖRÜMÜZ ÇAĞRIMIZI DİKKATE ALSIN"

Şikayet aldıklarını belirten Aktaş, akaryakıt istasyonlarında vatandaşla yardımcı olunması istedi.

İstasyon marketlerindeki gıda ürünleri ya da istasyonlarda yer alan ek ünitelerdeki restoranlarda bu tür yanlış adımlar atılmamalı. Isınma ve ihtiyaçlarını gidermek için gelen vatandaşlara yardımcı olunmalı. Beklentimiz ve isteğimiz sektörümüzün bu çağrımızı dikkate almasıdır.
# benzin # market # vatandaş # akaryakıt # Fahiş fiyat # epgis # Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası # istasyon # Fesih Aktaş