Vatan Partisi ve TGB'den Muğla'da ortak eylem

Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Muğla'da ucuz elektrik ve elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması için ortak eylem gerçekleştirdi.

Vatan Partisi ve TGB'den Muğla'da ortak eylem

Elektrik fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışları sonrası tepkiler arttı.

Esnaf ve vatandaş faturalara yapılan zamların geri çekilmesi talebinde bulunurken, elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması yönündeki talep de dile getirilmeye başlandı.

Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) de bu kapsamda yurt genelinde meydanlara indi.

Vatan Partisi ve TGB'den Muğla'da ortak eylem - Resim : 1

Son olarak Muğla'da Vatan Partisi ve TGB, ucuz elektrik ve elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması için ortak eylem yaptı.

Türkiye Gençlik Birliği Muğla İl Başkanlığı eyleme ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Muğla Sınırsızlık Meydanı'ndan ilan ediyoruz: #UcuzElektrik milletimizin haklı talebidir. Türkiye'nin dört bir yanından elektrik zamlarına karşı ayağa kalkan halkımızla yan yana, omuz omuzayız. Zamlar geri çekilecek! Elektrik ucuza verilecek!

# türkiye # sosyal medya # vatan partisi # zam # elektrik # eylem # tgb # Ucuz # esnaf # türkiye gençlik birliği # Partisi # kamulaştırma # fatura # ucuz elektrik