Bahçeli'den Türk Tabipler Birliği'ne tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hekimlerin Türkiye'den ayrıldığı söylemleri ile ilgili konuşan Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği'ne sert tepki gösterdi. Bahçeli, ''Türk Tabipler Birliği'nin nifak yuvası olarak her yalana, her iftiraya sarıldığı aleni bir gerçek olarak karşımızdadır. Bunlar hipokrat yeminlerini çiğneyen yüz karalarıdır.'' dedi.

Bahçeli'den Türk Tabipler Birliği'ne tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli konuşmasına 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak başladı.

Bir insanın bir diğer insan için riske girmesinin gıpta edilecek bir haslet olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

- 14 Mart Tıp Bayramı taşıdığı pek çok anlamının yanı sıra bir erdemin, eşsiz ve emsalsiz bir özverinin, sağlık çalışanlarımızda nasıl bayraklaştığını ifade eden özel bir gündür. Onlara gönül borcumuzu ödememiz kolay değildir.

Sağlık çalışanları ile ilgili dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 5 müjde ile ilgili de konuşan Devlet Bahçeli şunları söyledi:

- Sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayretle mücadele etmişlerdir, hepsine şükran duyuyoruz. Türkiye sağlık alanında övgüyle bahsedilen bir başarı yakalamışsa bunda doktorlarımız vardır, hemşirelerimiz vardır, teknik kadro vardır. Biz başta doktorlarımız olmak üzere sağlık çalışanlarımızın haklı taleplerinin bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı 5 müjdenin sevindirici olduğu kanaatindeyiz. MHP ve Cumhur İttifakı sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin her zaman destekçisidir ve dert ortağıdır.

''GİDİŞLERİ OLSUN DÖNÜŞLERİ OLMASIN''

MHP lideri Devlet Bahçeli konuşmasında Türk Tabipler Birliği'ne de sert tepki gösterdi.

Hekimlerin Türkiye'yi terk ettiği söylemlerine değinen Devlet Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

- Türk Tabipler Birliği'nin nifak yuvası olarak her yalana, her iftiraya sarıldığı aleni bir gerçek olarak karşımızdadır. Bunlar hipokrat yeminlerini çiğneyen yüz karalarıdır. Şimdi de hekimlerimiz Türkiye'yi terk ediyor diyorlar. Hekimlerimizin hiçbir yere gittiği veya gitmeyi düşündüğü yoktur.
- İstediler ki dünya çapında isminden gururla bahsettiren, mazlumlara elini uzatan Türkiye, Kovid'e teslim olsun. Eğer bu ülkede gitmesi gereken birileri varsa TBP yönetimine çöreklenmiş bir avuç bölücü ve Türkiye karşıtlarıdır. Haydi buyursunlar, gidişleri olsun da dönüşleri olmasın. Bunlar dışında yine giden olursa da keyifleri bilir.
# sağlık # türkiye # erdoğan # mhp # devlet bahçeli # cumhurbaşkanı # tbmm # türk # doktor # Devlet # türk tabipler birliği # tıp bayramı # mart # hekim # 14 mart