Canan Karatay bu yağı kaşık kaşık tüketiyor! Vücudun tek ilacı

Prof. Dr. Canan Karatay, vücudun en eski doğal ilacının kuyruk yağı olduğunu iddia etti. Canan Karatay, Anadolu insanlarının hastalıklara karşı dirençli olmasını sağlayan kuyruk yağının kaşık kaşık tüketilmesi gerektiğini savundu. Kuyruk yağının faydaları nelerdir? İşte yanıtı...

Canan Karatay bu yağı kaşık kaşık tüketiyor! Vücudun tek ilacı

Yaptığı her açıklama ile gündem olan Canan Karatay, kuyruk yağını yere göğe sığdıramadı. Prof. Dr. Canan Karatay, hemen hemen herkesin kuyruk yağı tüketmesi gerektiğini savundu. Kuyruk yağının Anadolu topraklarının en eski ilacı olduğunu vurgulayan Karatay'ın açıklamalarının detaylarını sizler için derledik. Karatay, kronik hastalığı olanların uzmanlarına danışması gerektiğinin de altını çizdi.

Anadolu irfanı insanlarının bu alternatif ilaç sayesinde özellikle kemik ve romatizmal hastalıklarını yaşamıyor. Kuyruk yağı hakkında sadece Canan Karatay değil yüzyıl önce İbn-i Sina'da şifa kitaplarında kuyruk yağının faydalarından bahsetti. İşte kuyruk yağının o faydaları...

Canan Karatay kuyruk yağı tavsiyesi

KUYRUK YAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

Hayvanların omurga ve kuyruk bölümünde biriken sağlıklı enzimlerden oluşan kuyruk yağı, Anadolu'da özellikle bitmeyen mumlarda kullanılır. Bunun yanı sıra ise adeta mutfaklarında vazgeçilmez baş yapıtıdır. Kuyruk yağı, içeriğinde yüksek oranda kalsiyum barındırır. Bu sayede vücudun ihtiyacı olan vitamin değerlerini kolayca karşılar. 

Kuyruk yağının faydaları

  • Ciltteki hücrelerin yenilenmesini desteklediğinden günümüzde direk olarak cilt altına enjekte edilen işlemler vardır. 
  • Bunun yanı sıra damarların tıkanmasını engeller. Damarların daha esnek hareket etmesini sağlayan ve kan akışını kolaylaştıran kuyruk yağı hakkında bilimsel araştırmalar halen devam etmektedir. Kuyruk yağının kalp hastalıkları riskini azalttığı tespit edilen çalışmalar var. 
  • Vücudun direncini artıran kuyruk yağı virüs ve bakteriyel enfeksiyonları anında engeller. Bağışıklık sistemi adeta önceden hastalıklara karşı korur. 
# kuyruk yağı # canan karatay # sağlık # kuyruk