Kaftancıoğlu Hamburg'dan Demirtaş'a selam yolladı

Canan Kaftancıoğlu'nun Demirtaş sevgisi bitmiyor. Kaftancıoğlu, Hamburg'da katıldığı bir etkinlikte terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş'a selam gönderdi.

Kaftancıoğlu Hamburg'dan Demirtaş'a selam yolladı

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Hamburg teşkilatı tarafından "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Demokrasi Mücadelesi" başlıklı düzenlenen panele katıldı. Kaftancıoğlu panelde, terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş'a selam yolladı.

Panelde bir katılımcının dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin anayasa değişikliği oylamasında CHP'nin tavrını eleştirmesi üzerine Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

- 2018 yılında İstanbul İl Başkanı olduğum ilk günden beri Demirtaş ile birlikte yan yana resmim olduğu için yandaş basın tarafından saldırıya uğramaktayım. Üstelik adımlarımdam da hiçbir zaman geri atmadım. Dokunulmazlık oylamasında Genel Başkanımız bunun gerekçesini açıkça anlatmıştı. Sonuç değiştirilemeyeceği için oylamada evet oyu kullanılmıştı. Ancak bir kez şunu yinelemek isterim: Türkiye'de demokrasi çerçevesinde mücadele eden, oy alan, parlamentodaki bir siyasi partinin temsilcisi olan ve şu anda cezaevinde bulunan Demirtaş'a gelin hep birlikte burdan (Hamburg'dan) bir selam yollayalım.
# selahattin demirtaş # Canan Kaftancıoğlu