Özgür Bursalı: "NATO'da kalan Türkiye'ye güvenlik yok"

Türkiye'nin Endonezya'daki NATO toplantısına davet edilmemesiyle ilgili Vatan Partisi'nden de açıklama geldi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “NATO ile zaten savaşın içindeyiz. NATO'da kalan Türkiye'ye, güvenlik yok” açıklaması yaptı.

 “NATO İLE SAVAŞ HALİNDEYİZ”

Hükümetin, Rusya’yı hedef alan NATO toplantısına katılmaması üzerine Vatan Partisi’nden de açıklama geldi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “NATO ile zaten savaş halindeyiz. NATO'da kalan Türkiye'ye güvenlik yok” dedi.

Bursalı’nın açıklaması şu şekilde;

- Türkiye’nin çağrılmadığı o toplantıda güvenlik yok, milletimize karşı bombalar var,tertipler var,komşularımıza düşmanlık var. O toplantının ne içinde bulunacak ne de kapısında bekletilecek bir Türkiye de yok. Davet edilmemek sürpriz değil. Türkiye NATO’dan çoktan aforoz edildi. İstiklal Caddesi'ndeki bombayı NATO patlattı. FETÖ-PKK-YPG'yi NATO besledi ve besliyor. Bombanın pimini çekenlerle toplantıda ne işimiz var? NATO ile zaten savaş halindeyiz. NATO'da kalan Türkiye'ye güvenlik yok. Türk devleti artık sistemin dışına çıkmaktadır. Ayrıca Türk milletinin,cephedeki Mehmetçiğin ve Polisimizin de bir onuru ve gururu var. Türkiye’nin güvenlik çözümlerini de,bu gururu da Vatan Partisi temsil ediyor. Hükümet olacağız;NATO’dan çıkacağız.Ülkemize ve komşularımıza karşı kışkırtma girişimlerine izin vermeyeceğiz.
# vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # vatan partisi # nato # G20 # 13 Kasım İstiklal Caddesi Saldırısı # abd # pkk