"Altılı Masa'nın tavrı PKK/HDP'nin Masanın yedincisi olduğunu gösterdi"

6'lı Masa PKK'ya taziye mesajı için sıraya girdi. Paris'te yaşanan saldırı olayı için Twitter'dan başsağlığı mesajları yayınlandı. PKK'ya taziyeyi eleştiren Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, "HDP/PKK'nın masanın yedinci ortağı olduğunu bir kez daha gördük" dedi.

Paris'te PKK'nın kültür merkezine yapılan saldırı sonrası, 6'lı Masa'nın bileşenlerinden yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesaplarından peş peşe taziye mesajları geldi. Deva Partisi Genel Başkanı Fransa hükümetini mücadeleye çağırırken Davutoğlu "ırkçı terör" vurgusu yaptı. CHP'den de ardı ardına açıklamalar geldi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bursalı, PKK'ya taziye mesajı yapanları eleştirdi, HDP'nin 6'lı masanın ortağı olduğunu bir kez daha gördük dedi:

- Paris'teki saldırı sonrası Altılı Masa'nın tavrı, PKK/HDP'nin Masanın yedincisi olduğunu bir kez daha gösterdi. PKK'nın sözde kültür merkezinde öldürülen KCK üst düzey yöneticisi için taziye yarışına girdiler. ABD'nin Türkiye'deki iktidar stratejisinde HDP var. Bu nedenle ABD'nin Altılı Masasında HDP demirbaştır, vazgeçilemez. Eylemde ve tavırda hep yan yanalar. En son İmamoğlu'nun Saraçhane mitinginde de HDP ve Demirtaş aşkını gördük. CHP, HDP'leşti, Altılı Masa CHP'yi esir aldı.

 "Türkiye'nin geleceğinde PKK ile yas tutanlar değil, Mehmetçik'le omuzdaş olanların iktidarı var" diyen Bursalı, Vatan Partisi'nin HDP'nin kapatılması talebiyle AYM önünde nöbet başlatacağını duyurdu:

- Akşener, PKK ile açılım hasretini ilan ederken, HDP'nin yedek partisi Babacan ve Davutoğlu da doğrudan PKK için taziye yayınladı. Türkiye'nin geleceğinde PKK ile yas tutanlar değil, Mehmetçik'le omuzdaş olanların iktidarı var. Onlar PKK ile ağlaşadursun, Vatan Partisi olarak AYM önünde PKK'nın partisi HDP'nin kapatılması talebiyle nöbet eylemlerine başlıyoruz. Altılı Masa HDP'nin kuyruğunda, AK Parti tutarsız ve kararsız. Vatan Partisi var! HDP Kapatılacak. Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz.

"Altılı Masa'nın tavrı PKK/HDP'nin Masanın yedincisi olduğunu gösterdi" - Resim : 1

"Altılı Masa'nın tavrı PKK/HDP'nin Masanın yedincisi olduğunu gösterdi" - Resim : 2"Altılı Masa'nın tavrı PKK/HDP'nin Masanın yedincisi olduğunu gösterdi" - Resim : 3

# vatan partisi # Özgür Bursalı # altılı masa