CANLI MAÇ İZLE | Arsenal - Bodo Glimt canlı izle Avrupa Ligi

Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Arsenal ile Bodo Glimt, Emirates Stadium'da karşı karşıya geliyor. Arsenal - Bodo Glimt maçı nereden izlenir? Arsenal - Bodo Glimt maçı hangi kanalda? Arsenal - Bodo Glimt maçı 11'leri neler? Arsenal - Bodo Glimt maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Arsenal - Bodo Glimt canlı izle Avrupa Ligi
arsenal bodo glimt maçı

Avrupa Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Arsenal ile Bodo Glimt arasında oynanacak.

Ev sahibi Arsenal, grupta oynadığı ilk maçta Zürih'i deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Arsenal'in 2. haftadaki PSV Eindhoven karşılaşması ise İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in vefatının ardından ilan edilen ulusal yas nedeniyle polis kaynaklarının kısıtlı olması ve planlama sorunlarından dolayı 20 Ekim Perşembe tarihine ertelenmişti. Gruptaki ikinci maçına Bodo Glimt karşısında çıkacak olan Arsenal, 3 puan ile grupta 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Bodo Glimt ise grupta oynadığı ilk maçta PSV Eindhoven ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Gruptaki ikinci maçında Zürih'i ağırlayan Bodo Glimt, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. 4 puanlı Bodo Glimt, grupta liderlik koltuğunda oturuyor.

ARSENAL - BODO GLİMT MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Arsenal - Bodo Glimt maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ARSENAL - BODO GLİMT MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# arsenal # Bodo/Glimt # uefa avrupa ligi # exxen # maç # futbol