CANLI MAÇ İZLE | Çankaya FK - 68 Aksaray Belediyespor canlı izle

TFF 3. Lig 3. Grup'un 6. haftasında Çankaya FK ile 68 Aksaray Belediyespor, karşı karşıya geliyor. Çankaya FK - 68 Aksaray Belediyespor maçı nereden izlenir? Çankaya FK - 68 Aksaray Belediyespor maçı hangi kanalda? Çankaya FK - 68 Aksaray Belediyespor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Çankaya FK - 68 Aksaray Belediyespor canlı izle
çankaya fk 68 aksaray belediyespor maçı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Çankaya FK ile 68 Aksaray Belediyespor arasında oynanacak.

Ev sahibi Çankaya FK ligde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Fatsa Belediyespor'u 4-2 mağlup eden Çankaya FK, topladığı 11 puan ile 1. sırada bulunuyor.

Konuk ekip 68 Aksaray Belediyespor ise ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Bergama Belediyespor ile golsüz berabere kalan 68 Aksaray Belediyespor, topladığı 8 puanla 7. sırada yer alıyor.

ÇANKAYA FK - 68 AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 15.00'te başlayacak Çankaya FK - 68 Aksaray Belediyespor maçı Güneş Holding Çankaya FK YouTube kanalından futbolseverlerle buluşacak.

ÇANKAYA FK - 68 AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# Güneş Holding Çankaya FK # 68 Aksaray Belediyespor # maç # futbol # TFF 3. Lig