CANLI MAÇ İZLE | Denizlispor - Pendikspor canlı izle

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Denizlispor ile Pendikspor, karşı karşıya geliyor. Denizlispor - Pendikspor maçı nereden izlenir? Denizlispor - Pendikspor maçı hangi kanalda? Denizlispor - Pendikspor maçı 11'leri neler? Denizlispor - Pendikspor maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Denizlispor - Pendikspor canlı izle
denizlispor pendikspor maçı

Spor Toto 1. Lig'de 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Denizlispor ile Pendikspor arasında oynanacak.

Ev sahibi Denizlispor, ligde oynadığı 7 maçta 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Denizlispor, son maçında Erzurumspor FK'ye deplasmanda 1-0 kaybetmişti. Denizlispor, topladığı 2 puan ile ligde son sırada yer alıyor.

Konuk ekip Pendikspor ise ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup etmeyi başaran Pendikspor, topladığı 12 puanla 5. sırada yer alıyor.

DENİZLİSPOR - PENDİKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.00'da başlayacak Denizlispor - Pendikspor maçı TRT Avaz ve beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

DENİZLİSPOR - PENDİKSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# denizlispor # Pendikspor # Spor Toto 1. Lig # maç # futbol # BeIN Sports # trt avaz