İstanbulspor - Gaziantep FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında İstanbulspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. İstanbulspor - Gaziantep FK maçı ne zaman? İstanbulspor - Gaziantep FK maçı saat kaçta? İstanbulspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

İstanbulspor - Gaziantep FK maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
İstanbulspor - Gaziantep FK maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 18. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde İstanbulspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi İstanbulspor, ligde oynadığı 16 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Adana Demirspor'a 6-0 mağlup olan İstanbulspor, topladığı 11 puanla son sırada yer alıyor.

Konuk ekip Gaziantep FK ise ligde oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, topladığı 18 puanla 12. sırada yer alıyor.

İSTANBULSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

İstanbulspor ile Gaziantep FK'nin karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 18. haftasındaki bu mücadele 9 Ocak Pazartesi günü oynanacak.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki maçta hakem Burak Şeker görev yapacak.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbulspor # Gaziantep FK # maç # futbol # spor toto süper lig # beIN Sports 2