İstanbulspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbulspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Maçın sonucu futbolseverler tarafından merak ediliyor. İstanbulspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? İstanbulspor - Kasımpaşa maçı saat kaçta? İstanbulspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda?

İstanbulspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
İstanbulspor - Kasımpaşa maçı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 16. hafta mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde İstanbulspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi İstanbulspor, ligde oynadığı 14 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan İstanbulspor, topladığı 8 puanla 18. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Kasımpaşa ise ligde oynadığı 14 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Sivasspor'a 2-1 kaybeden Kasımpaşa, topladığı 15 puanla 15. sırada yer alıyor.

İSTANBULSPOR - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

İstanbul ile Kasımpaşa'nın karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 16. haftasındaki bu mücadele 28 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki maçta hakem Suat Arslanboğa görev yapacak.

Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# istanbulspor # kasımpaşa # spor toto süper lig # maç # futbol # beIN Sports 2