"Omuz Omuza" kampanyasına destek yağdı

Futbol camiasının deprem bölgesi için düzenlediği “Omuz Omuza” kampanyasının ilk gününde 845,7 milyon lira bağış yapıldı. Öte yandan Süper Lig’de gelecek 2 haftanın ekranlarda şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.

Futbol camiası, güçlerini depremzedeler için birleştirdi.

Depremlerin vurduğu 11 ildeki afetzedeler için televizyon radyolarda ortak yayınla düzenlenen "Omuz Omuza" kampanyasında ilk gün 845,7 milyon lira yardım toplandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen kampanya, çok sayıda televizyon, radyo ve dijital medya kanalından canlı yayınlandı.

Yayına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere tüm Süper Lig kulüp başkanları katıldı.

Türk futbolunun önde gelen isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü futbol adamları ve oyuncular da kampanyaya destek verdi.

Kampanyanın ilk gününde 845,7 milyon lira yardım toplandı. İlk etapta 15 Haziran tarihine kadar devam edecek organizasyonun sonrasının da planlandığı ifade edildi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’de gelecek 2 haftanın ekranlarda şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. Kasapoğlu, “sporun iyileştiren, birleştiren gücünden her daim destek alacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

# gençlik ve spor bakanlığı # TFF # Kulüpler Birliği Vakfı