"Fabrika" gibi meslek lisesi cam suyu ve antifriz de üretecek

Meslek liseleri adeta fabrika gibi üretmeye devam ediyor. Bir güzel haber de Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden geldi.

Lisedeki kimya atölyesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından eylülden bu yana yer ve yüzey temizleyici, sıvı el sabunu, çamaşır suyu gibi temizlik malzemeleri üretiyor.

"Esgazi" adıyla marka tescili yapılan temizlik malzemesi üretimini artırmayı hedefleyen idareci ve öğretmenler, cam suyu, antifriz gibi kimyasalları da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Üretimde 4 öğretmen, bir teknisyen ve 23 öğrenci görev alıyor.

Xiaomi MIUI 14 ile reklamları kaldıracak Bilim ve Teknoloji Çin'de elektrikli otomobil satışları yüzde 107,5 arttı Bilim ve Teknoloji Trakya Üniversitesinde yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlayan buluş Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji NASA, UFO görüntülerini paylaştı! Bilim ve Teknoloji Deprem anında uyarı veren o cihaz Bilim ve Teknoloji TCG Nusret Müze Gemisi Bilim ve Teknoloji TUSAŞ'tan milli uçak hamlesi Bilim ve Teknoloji Türkiye'nin ilk uzay yolcuları işte böyle eğitim alıyor! O süreci anlattılar Bilim ve Teknoloji