İkinci el otomobilde yeni dönem: Fabrika çıkışlı satılacak

Yenilenmiş, firma garantili, ikinci el telefon satışlarının ardından otomobil piyasasında da benzer bir uygulama hayata geçiyor. 2023 yılında Türkiye piyasasında ikinci el yenilenmiş araçların satışını yapılacak.

Küresel ekonomik sorunlar, enerji, çip sorunu gibi bir çok faktör otomobil piyasasını da vurmuş durumda. Sıfır araç almak isteyenler fiyatları nedeniyle otomobillerin yanına yanaşamıyor.

Otomobil markaları ise araç satışlarını artırmak için yeni yöntemler hayata geçiriyor. Fransız araç üreticisi Renault Türkiye’de yenilenmiş ikinci el araç satışına hazırlanıyor. Söz konusu uygulamayla ikinci el otomobilleri yenileyip uygun fiyata yeniden satışa çıkarıyor.

Yenileme merkezinin Bursa’daki fabrikada olması bekleniyor. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bu durum 10 yaşa kadar genişleyecek.

Yeni sistemde motor da dahil her şey yenilenebilecek ve 2 yıl da garanti sunulacak.

Türkiye’nin ilk cep uydusu'ndan 9 ayda 10 bin veri Bilim ve Teknoloji Ve Togg sahnede Bilim ve Teknoloji Türkiye'de güneş tutulması böyle izlendi Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji NASA, UFO görüntülerini paylaştı! Bilim ve Teknoloji Deprem anında uyarı veren o cihaz Bilim ve Teknoloji TCG Nusret Müze Gemisi Bilim ve Teknoloji TUSAŞ'tan milli uçak hamlesi Bilim ve Teknoloji Türkiye'nin ilk uzay yolcuları işte böyle eğitim alıyor! O süreci anlattılar Bilim ve Teknoloji