Eşinin kullandığı uçağın kanatlarında yürüdü

Sivrihisar'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve iki gün süren "Sivrihisar Hava Gösterileri 2022" tamamlandı. Sivrihisar Havacılık Merkezince Yeşilköy Mahallesi'ndeki Necati Artan Tesisleri'nde organize edilen gösteri, halka açık ve ücretsiz gerçekleştirildi.

Programda, Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, Türkiye'nin tek sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, TUSAŞ'ın geliştirdiği eğitim uçağı HÜRKUŞ, Türk Silahlı Kuvvetleri paraşüt ekibi ile "Deli Anlılar" paraşüt ekibi ve M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi envanterindeki tarihi hava taşıtları gösteriler sundu.
İsviçreli Danielle Del Buono, uçuş sırasında pilot Emiliano Del Buono kontrolündeki Boeing Stearman tipi uçağın kanadında yürüdü.
Etkinlikte yerli ve yabancı pilotlar da yeteneklerini sergiledi.

Hydunai IONIQ 5 Türkiye'de satışa sunuldu Bilim ve Teknoloji Dünya tekrar nükleer enerjiye mi yöneliyor? Bilim ve Teknoloji Manisa'da SOLOTÜRK gösterisi nefes kesti Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji NASA, UFO görüntülerini paylaştı! Bilim ve Teknoloji Deprem anında uyarı veren o cihaz Bilim ve Teknoloji TCG Nusret Müze Gemisi Bilim ve Teknoloji TUSAŞ'tan milli uçak hamlesi Bilim ve Teknoloji Türkiye'nin ilk uzay yolcuları işte böyle eğitim alıyor! O süreci anlattılar Bilim ve Teknoloji