İBB'den simite sessiz sedasız zam

İstanbul Halk Ekmeği simite sessiz sedasız zam yaptı. İstanbul'da öğrenci ve dar gelirlinin tükettiği 100 gramlık simidin fiyatı 1 lira 75 kuruştan 3 liraya yükseldi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki Halk Ekmek 1 lira 75 kuruşa satılan simite sessiz sedasız zam yaptı.

Özellikle öğrenci ve dar gelirlinin tükettiği simidin fiyatı 1 lira 25 kuruşluk zamla birlikte 3 liraya yükseldi

Halk Ekmek büfelerinde 9 Şubat'ta açıklanan zam ile 1,25 liradan satılan 250 gram ekmeğin fiyatı da 2 liraya çıkarılmıştı.

Ekmekten sonra simite yapılan zam vatandaşlara ise duyurulmadı. Vatandaşlar zamdan sabah saatlerinde simit almak için büfeye gittiklerinde haberdar oldu.

''Tarım özel sektörün insafına bırakılamaz'' Ekonomi ''Haksız fiyat artışları ve stokçuluk önlenecek'' Ekonomi Nükleer enerji faaliyetlerine yeni düzenleme Ekonomi "Çiftçi Kan Ağlıyor!" Yurt Konyalı çiftçiden mazot isyanı! Yurt Ekonomi yönetimine Batı'dan alkış! Ekonomi Memurlardan dikkat çeken anket! Ekonomi Vatandaşlar borç batağında! Ekonomi Memurların zam pazarlığında son durum ne? Ekonomi Moddy's Mehmet Şimşek ekonomisini övdü Ekonomi İstanbul hazır giyim ve moda fuarı Ekonomi Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi