Göbek yağlarını kesip atıyor! Ödem atıcı sapları sakın çöpe atmayın

Kilo probleminde en çok baş ağırsan göbek yağlarıdır. Çok zor verilen göbek yağlarını bıçak gibi kesip atan saplar sayesinde istediğiniz sürede hızla kilo verebilirsiniz. Bu yüzden bu ödem atıcı sapları çöpe atmadan bir kez daha düşünün. İşte göbek yağlarını eriten saplar...

Göbek yağlarını kesip atıyor! Ödem atıcı sapları sakın çöpe atmayın

Göbek yağları en hızlı oluşan problemdir. Bununla beraberde hızla verilmeyen kilo sorunlarının başında göbek yağları gelir. Göbek yağlarını hızla eritmenin yolu ise ödem atıcı besinlerden geçer. Bununla beraber gün içinde bir saatlik yürüyüş ve karın egzersizi de yapılması lazım.

Göbek yağlarını en hızlı eriten ise kiraz saplarıdır. Kiraz sapları yüksek oranda antioksidan ve lif barındırır. Bu sayede vücuttaki tüm yağların yakım hızı artar. 

Göbek yağlarını eriten kiraz sapı çayı

KİRAZ SAPLARININ FAYDALAR NELERDİR?

Kiraz sapları direk olarak göbek yağlarını eritmede çok etkili bir besindir. Kilo vermede ise en etkili yöntemi sağlar. Yani tok tutma süresini uzatır. Bununla beraber sadece kilo vermeye değil aynı zamanda kan değerlerini de korur. 

Kiraz sapı çayının faydaları

Demir emilimini hızlandırarak kansızlığı çözer. Bu kilo verme ve yağ yakma sırasında tansiyon sorunu yaşanmasını engeller. 

Kiraz sapı çayının faydaları

Bir yemek kaşığı kiraz sapını bir buçuk su bardağı ile beraber cezvede kaynatın. Ardından süzüp tüketin. Her gün düzenli olarak aç karnına bir bardak tüketin.

Kiraz sapı çayının faydaları

Kronik hastalığı olanların tüketmesi sakıncalı olabilir. Güçlü mineraller içerdiğinden tüketilen ilaçlarla beraber ters etki yapabilir. 

Kiraz sapı çayının faydaları

Kiraz sapı çayı vücuttaki tüm yağları idrar yoluyla atar.  Bu sayede hem kilo verdirir hem bağırsak ve böbrekleri temizler. 

# göbek yağları # diyet # kiraz sapı