Doğu Perinçek'ten Feyza Altun açıklaması! "Din düşmanlığı ve Atatürk düşmanlığı aynı merkezden kışkırtılıyor"

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Çıkış Yolu'nda gündemi değerlendirdi. Feyza Altun'un şeriat paylaşımını değerlendiren Perinçek, "Din düşmanlığı ve Atatürk düşmanlığı aynı merkezden kışkırtılıyor" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Çıkış Yolu programında gündemi değerlendirdi. Perinçek, yerel seçimde bütün il ve ilçelerde seçime gireceklerini belirterek şöyle konuştu:

"Büyük kentlerde, Türkiye'yi yönetecek, Başbakanlık yapabilecek, Cumhurbaşkanlığı yapabilecek, Bakanlık yapabilecek düzeyde adaylarla geliyoruz."

"BİTLİS'İ ÖRNEK BİR KENT YAPACAĞIZ"

Perinçek, partisinin Medeni Ünal başkanlığında Bitlis'te atağa geçtiğini söyledi. Bitlis'in "Türkiye'yi birleştiren kale" olduğunu belirten Perinçek şunları söyledi:

"Bitlis'i örnek bir kent yapacağız... Türkiye'yi yönetecek kabiliyette arkadaşlar, Bitlis'i hayli hayli yönetecekler. Bitlis'i dünyaya açacaklar. Bitlis'in kardeş belediyeleri Çin'den olacak, İran'dan olacak. Üretim Devrimi Bitlis'ten başlayacak."

"KAMU HİZMETİNİ ESAS ALAN BELEDİYELER KURACAĞIZ"

Perinçek, yerel seçim programına ilişkin bilgi verdi. Tüm Türkiye'de tek bir programla seçime girdiklerini vurgulayan Genel Başkan, bunun nedeninin "Belediyelerde kamu hizmetini esas alan belediyeler kurmak için" olduğunu aktardı. Perinçek şunları söyledi:

"Bir takım özel çıkar kurumlarının belediye kapılarında vurgun peşinde olduğu bir sistem kurdular. Biz o sistemi yıkacağız. Türkiye o sistemi yıkacak. Tekrar kamu hizmetini belediyeciliğin başına oturtacağız"

"AK PARTİ ÇIKMAZA GİRDİ"

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'ne giderken ittifakların dağılmış olmasının sebebi sorulan Perinçek, soruya şu yanıtı verdi: 

"AK Parti çıkmaza girdi. MHP'de AK Parti döneminin arkada kalmakta olduğunu görüyor. AK Parti'nin bir istikbali yok. MHP de AK Parti ile beraberliğini devam ettirirse, AK Parti ile beraber baş aşağı gider"

FEYZA ALTUN'UN ŞERİAT PAYLAŞIMINA TEPKİ! 

Doğu Perinçek, sosyal medya üzerinden yazdıklarıyla gündem olan Feyza Altun'un şeriat açıklamasını değerlendirdi. Perinçek şunları söyledi:

"Terbiye ve ahlakla açıklanamayacak sözler. Ancak utanmaz insanlar söyler bunları. Hele milletimizin değerlerine yönelik sözler. Din düşmanlığı ve Atatürk düşmanlığı birbirine karşıymış gibi gözüküyor ama aynı merkezden kışkırtılıyor."

"DÜZMECE KAHRAMANLAR ÇIKMASIN DİYE SERBEST BIRAKILABİLİYOR" 

Perinçek, Feyza Altun'a soruşturma açılmasının hukuki boyutunu da değerlendirdi. Her suçlunun tutuklanmadığını, tutukluluğunun başka kaideleri olduğunu vurgulayan Perinçek, dava süresince tutuklanan kişilerin de direkt olarak suçlu olmayacağını da belirtti. Perinçek şunları söyledi:

"Türk Devrimi'nin Türkiye'ye kazandırdığı bir hoşgörü ve özgüven var. Yani bir takım düzmece kahramanlar yaratmamak... Birisi çıkıyor Türk milletinin değerlerine karşı hakarette bulunuyor. 'Bunu kahraman yapmayalım' gibi düşüncelerle serbest bırakılabiliyor. Hakimlerin takdirine kalmış."

SALDIRAY BERK'İN VATAN PARTİSİ'NE KATILMASI  

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Saldıray Berk'in Vatan Partisi'ne katılma sürecini anlatan Perinçek, kendisini aradığını ve "Beni partimizin kütüğüne bir nefer olarak yazın" dediğini aktardı. 

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNİN SORUNLARI

Çıkış Yolu'na konuk olan belediye şirket işçileri yaşadıkları sıkıntıları aktardı. Perinçek, partisinin belediye şirket işçilerinin yanında olduğunu söyledi. Belediyelerin devletin bir parçası olduğunu vurgulayan Perinçek, "Onu devletin parçası olarak görmemek yanlıştır. Bu ikiliği, bu ayrımcılığı kaldırmamız lazım." dedi.

# Doğu Perinçek # vatan partisi # feyza altun