Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün yeni eşi kim?

8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girdi. Peki Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayrak kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar hayatı hakkında merak edilenler...

Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün yeni eşi kim?

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz geçtiğimiz mart ayında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile sürdürdüğü 8 yıllık evliliğini noktalandırmıştı. 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz, sürpriz bir aşka yelken açarak Nida Büyükbayraktar ile nişanlanmıştı. Dinçöz ile Büyükbayraktar ile evliliğe adım attı.

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar'ın evliliği sosyal medyada gündem olurken Nida Büyükbayraktar'ın da kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe tanınan bir işletmeci. 51 yaşında olan Nida Bayraktar, 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışmıştı. Bayraktar ayrıca, Libya'dan Türkiye'ye tahliye edilen vatandaşların yurda gelişlerini organize eden isimlerden biri olarak biliniyor.

# türkiye # libya # son dakika # gündem # Metro Turizm # magazin # petek dinçöz kaç evlilik yaptı # petek dinçöz'ün eşi kim # petek dinçöz kiminle evli # petek dinçöz ne yapıyor # petek dinçöz kimlerle evlendi # petek dinçöz neden boşandı # petek dinçöz ne zaman boşandı # petek dinçöz kimdir # nida büyükbayraktar kimdir # petek dinçöz nida büyükbayraktar # serkan kodaloğlu