Samsunspor-Eyüpspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Samsunspor, sezonun 2. hafta maçında ligin öne çıkan takımlarından Eyüpspor'u konuk edecek. Peki Samsunspor-Eyüpspor maçı ne zaman? Samsunspor-Eyüpspor maçı saat kaçta? Samsunspor-Eyüpspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Spor Toto 1. Lig'deki kritik maç öncesi son detaylar...

Samsunspor-Eyüpspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlamıştı.

Süper Lig'e çıkmak için takımların zorlu bir mücadele verdiği ligde 2. hafta 19-20-21 ve 22 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Haftanın kritik maçlarından birine Samsun ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sezonlarda iddialı kadrolar kurmasına rağmen Süper Lig'e çıkamayarak hayal kırıklığı yaratan ve bu sezona da iddialı giren Samsunspor, evinde transferleriyle adından sıkça söz ettiren İstanbul ekibi Eyüpspor'u konuk edecek.

SAMSUNSPOR-EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAMSUNSPOR-EYÜPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Ligin ilk haftasını 3'er puanla kapatacak 2 takımın karşı karşıya geleceği mücadele futbolseverler tarafından sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan biri olacak ön plana çıkıyor.

Samsunspor ligin ilk haftasında Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup ederken Eyüpspor da kendi sahasında Denizlispor'u 1-0'lık skorla geçmişti.

Ligin iddialı ekiplerinin Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda kozlarını paylaşacağı mücadele 20 Ağustos Cumartesi akşamı oynanacak. Ömer Faruk Turtay'ın düdük çalacağı kritik mücadelenin başlama saati ise 20.00.

İki takımın da 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadele beIN Sports MAX 1 ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

# istanbul # spor # futbol # süper lig # Ağustos # denizlispor # ilk # 1. lig # altay # çok # 2022 # futbol haberleri # samsunspor maçı ne zaman # samsunspor maçı saat kaçta # samsunspor maçı hangi gün # samsunspor haberleri # eyüpspor maçı ne zaman