Visca ne zaman iyileşecek? Edin Visca ne zaman oynayacak?

Trabzonspor-Hatayspor mücadelesinde kolu kırılan ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı açıklanan Edin Visca'nın sağlık durumu Trabzonsporlu taraftarlar ve futbolseverler tarafından merak ediliyor. Yıldız ismin sahalara dönüş tarihi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peki Edin Visca ne zaman iyileşecek? Edin Visca ne zaman oynayabilecek? Edin Visca'nın sakatlığı ne zaman geçecek? İşte haberin detayları...

Visca ne zaman iyileşecek? Edin Visca ne zaman oynayacak?

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda devre arasında gelmesine rağmen önemli payı bulunan isimlerden biri de Bosna Hersekli yıldız isim Edin Visca'ydı.

Yeni sezonda da takımın en büyük hücum silahlarından olan yıldız isim, ligin 2. haftasında Hatayspor ile oynanan mücadelede talihsiz bir sakatlık yaşamış ve kolu kırılmıştı.

Girdiği ikili mücadelede kolunun üstüne düşen ve sol üst kol kemiği kırılan yıldız ismin sağlık durumu merak ediliyor. Peki Edin Visca ne zaman iyileşecek? Edin Visca ne zaman sahalara dönecek? Edin Visca'nın sağlık durumu ne? İşte detaylar...

Trabzonsporlu oyuncu Edin Visca'dan sakatlığıyla ilgili iyi haber geldi. Yıldız ismin beklenildiğinden daha kısa sürede yeşil sahalara döneceği belirtildi.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın 3 ila 6 ay sahalardan uzak kalmasını beklediklerini açıkladığı oyucu için bu sürenin 2-2.5 ay civarına düştüğü kaydedildi.

32 yaşındaki futbolcunun Katar'da yapılacak Dünya Kupası öncesi çalışmalara başlayabileceği açıklandı. Ayrıca oyuncunun kolundaki kırığın kaynamasıyla birlikte iyileşme sürecinde de çok zorlamaması şartı ile antrenman yapabileceği ifade edildi.

# çok # edin visca