Isak Hien kimdir? Isak Hien kaç yaşında? Isak Hien Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Lige 3 maçta aldığı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlıların gündemine gelen son isim Isak Hien oldu. Peki Isak Hien kimdir? Isak Hien kaç yaşında? Isak Hien, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte Isak Hien ile ilgili bilgiler ve transferin detayları...

Isak Hien kimdir? Isak Hien kaç yaşında? Isak Hien Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Sport Toto Süper Lig'de 2 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 7 puanla averajla 3. sırada bulunan Beşiktaş transfer çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Stoper bölgesine takviye yapmak için kolları sıvayan siyah-beyazlılarda gündeme gelen son isim Isak Hien. Bu transfer için oyuncu ve kulübüyle büyük oranda anlaşmaya varıldığı haberlerinin çıkmasının ardından Isak Hien'in kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Peki Beşiktaş'ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Isak Hien kimdir? Isak Hien kaç yaşında? Isak Hien nereli? İşte Isak Hien hakkında bilgiler...

ISAK HİEN KİMDİR? ISAK HİEN KAÇ YAŞINDA?

Isak Malcolm Kwaku Hien 13 Ocak 1999'da İsveç'in Stokholm kentinde dünyaya geldi.

Gana asıllı oyuncu kariyerine hücum hattında başlasa da 21 yaşında stoper bölgesine geçti. 23 yaşındaki futbolcu Isak Hien, başta stoper olmak üzere ön libero pozisyonunda da görev yapabiliyor.

Kariyerine İsveç'in Vasalund takımında başlayan Hein, 1 Ocak 2021'de ülkenin bir diğer takımı Djurgarden'e imza attı. İsveç'te kariyeri boyunca 105 maça çıkan Hein, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

ISAK HİEN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLACAK MI?

Güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan Isak Hien, geçtiğimiz sezon Djurgardens ile 27 maça çıktı. 23 yaşındaki savunmacı bu maçlarda 3 gol kaydetmeyi başardı.

TRT Spor'un haberine göre, Beşiktaş, Isak Hien'in transferi için oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladı. Bu transfer için İsveç ekibine 3.1 milyon euro'yu 4 taksit halinde ödeyecek olan Beşiktaş'ın, oyuncu ile yıllık 900 bin euro'dan 4 senelik anlaşmaya vardığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, 23 yaşındaki oyuncuyu 24 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'a getireceği ifade edildi.

# spor # transfer # beşiktaş # süper lig # Ağustos # ilk # Euro # son # beşiktaş transfer haberleri