Trabzonspor-Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta dev bir müsabakaya sahne olacak. Son şampiyon Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Peki Trabzonspor-Galatasaray maçı ne zaman? Trabzonspor-Galatasaray maçı saat kaçta? Trabzonspor-Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte karşılaşma öncesi son detaylar...

Trabzonspor-Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 26-27-28 ve 29 Ağustos'ta oynanacak 4. hafta mücadeleleriyle devam edecek.

Haftanın en dikkati çeken karşılaşması ise Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de ipi en önde göğüsleyerek 38 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor, bu sezon oynadığı ilk 3 maçında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 6 puanla 9. sırada bulunan bordo-mavililer ligin ilk iki maçında sırasıyla İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmiş ve Hatayspor'u kendi evinde 1-0 yenmişti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri geçtiğimiz hafta ise Antalyaspor'a deplasmanda 5-2'lik skorla boyun eğmişti.

Trabzonspor hafta içinde çarşamba günü oynadığı Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında Kopenhag ile kendi sahasında 0-0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma şansını kaybetti. Karadeniz temsilcisi yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek.

Yeni sezona Okan Buruk yönetiminde giren Galatasaray ise ligde aldığı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 6 puanla rakibi Trabzonspor'un bir sıra önünde 8. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ligin 1. ve 3. haftası Antalyaspor ve Ümraniyespor deplasmanında Bafetimbi Gomis'in golleriyle 1-0'lık galibiyetler elde etmişti. Cimbom 2. hafta maçında sahasında oynadığı Giresunspor'a ise 1-0 kaybetti.

TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Dev mücadele öncesi futbolseverler Trabzonspor-Galatasaray maçının hangi gün, saat kaçta oynanacağını ve mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor.

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadelenin tarihi 28 Ağustos Pazar.

Hakem Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı kritik karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Zevkli bir 90 dakikanın olacağı beklenen mücadeleyi futbolseverler beIN Sports 1 ekranlarından izleyebilecek.

# Trabzonspor # Galatasaray # spor toto süper lig # son dakika # son dakika haberleri # süper lig # kopenhag # Ağustos # şampiyonlar ligi # ilk # Galatasaray fikstürü # 2022 # futbol haberleri # spor haberleri # BeIN Sports # ali palabıyık # galatasaray maçı ne zaman # Galatasaray son dakika # Şenol Güneş Spor Kompleksi # trabzonspor son dakika # trabzonspor maçı ne zaman # trabzonspor maçı hangi gün # trabzonspor maçı saat kaçta # trabzonspor galatasaray # trabzonspor fikstürü # galatasaray maçı saat kaçta # trabzonspor galatasaray maçı saat kaçta # trabzonspor galatasaray hangi gün # trabzonspor galatasaray maçı hjangi gün # trabzonspor galatasaray hangi kanalda # trabzonspor galatasaray maçı hangi kanalda # trabzonspor galatasaray canlı izle # trabzonspor galatasaray izle # trabzonspor galatasaray maç bilgileri # trabzonspor galatasaray yayın bilgileri