Erzurumspor-Samsunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 3. hafta heyecanında birbirinden kritik karşılaşmalar futbolseverlerle buluşacak. Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından biri Erzurumspor FK ile Yılport Samsunspor arasında oynanacak. Peki Erzurumspor-Samsunspor maçı ne zaman? Erzurumspor-Samsunspor maçı saat kaçta? Erzurumspor-Samsunspor maçı hangi kanalda? İşte kritik maç öncesi son bilgiler...

Erzurumspor-Samsunspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 3. hafya heyecanı 26-27-28 ve 29 Ağustos tarihlerinde oynanacak mücadelelerle devam edecek.

Haftanın sonucu merakla beklenen ve keyifli geçmesi muhtemelen maçlarından biri olarak Erzurumspor FK-Yılport Samsunspor karşılaşması ön plana çıkıyor.

Ev sahibi Erzurumspor 2 haftası geride kalan Spor Toto 1. Lig'de 2 beraberlik sonucu topladığı 2 puanla 11. sırada yer alıyor. Mavi-beyazlılar ilk hafta Pendikspor ile sahasında 0-0, 2. hafta da Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

Konuk ekip Yılport Samsunspor ise ligde 4 puanla 2. sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi ilk hafta deplasmanda Altay'ı 2-0 ile geçmiş, 2. hafta sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

ERZURUMSPOR-SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Erzurumspor ile Samsunspor arasında oynanacak Spor Toto 1. Lig'in 3. hafta mücadelesi 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 19.15'te başlayacak.

Erzurum'daki Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Emre Kargın düdük çalacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele beIN Sports 2 ve TRT Spor ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

# Ağustos # Erzurumspor # ilk # göztepe # samsunspor # altay # Spor Toto 1. Lig # samsunspor maçı ne zaman # samsunspor maçı saat kaçta # erzurumspor maçı ne zaman # erzurumspor maçı saat kaçta # erzurumspor maçı hangi kanalda # samsunspor maçı hangi kanalda # haftanın maçları # alt lig maçları