Bandırmaspor-Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig'de 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın önemli maçlarından biri Beyçimento Bandırmaspor ile Göztepe arasında oynanacak. Peki Bandırmaspor-Göztepe maçı ne zaman? Bandırmaspor-Göztepe maçı saat kaçta? Bandırmaspor-Göztepe hangi kanalda? İşte Bandırmaspor-Göztepe maçı öncesi son bilgiler...

Bandırmaspor-Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de heyecan 3. hafta maçlarıyla devam ediyor.

Haftanın dikkat çeken ve sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Beyçimento Bandırmaspor ile Göztepe karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Bandırmaspor ligde ilk haftayı bay geçmişti. Ligin 2. haftasında Tuzlaspor'a konuk olan Bandırmaspor rakibini deplasmanda 2-0 yenmiş ve lige 3 puanla başlamıştı. Bandırmaspor, Göztepe maçı öncesi ligde 7. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Göztepe ise lige Sakaryaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılılar ligin 2. haftasında ise sahasında Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Göztepe ligde ilk 2 hafta sonunda topladığı 4 puanla 5. sırada bulunuyor.

BANDIRMASPOR-GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Haftanın keyifli geçmesi muhtemel ve sonucu merakla beklenen Bandırmaspor-Göztepe mücadelesi 28 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de oynanacak.

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak ve Turgut Doman'ın düdük çalacağı mücadele, beIN Sports 2 ve TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# Ağustos # Erzurumspor # ilk # göztepe # 1. lig # eylül # Spor Toto 1. Lig # BeIN Sports # trt spor # göztepe maçı ne zaman # bandırmaspor göztepe # bandırmaspor göztepe hangi kanalda # bandırmaspor göztepe maçı hangi kanalda # bandırmaspor göztepe canlı izle # bandırmaspor göztepe son dakika # bandırmaspor maçı ne zaman # bandırmaspor maçı saat kaçta # göztepe maçı saat kaçta # göztepe maçı hangi kanalda # turgut doman # 1. lig maçları