CANLI MAÇ İZLE | Trabzonspor-Galatasaray canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Trabzonspor ile Galatasaray, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Galatasaray maçı nereden izlenir? Trabzonspor-Galatasaray maçı 11'leri neler? Trabzonspor-Galatasaray maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Trabzonspor-Galatasaray canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak.

Trabzonspor, bu sezon oynadığı ilk 3 maçında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 6 puanla 9. sırada bulunan bordo-mavililer ligin ilk iki maçında sırasıyla İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmiş ve Hatayspor'u kendi evinde 1-0 yenmişti. Abdullah Avcı'nın öğrencileri geçtiğimiz hafta ise Antalyaspor'a deplasmanda 5-2'lik skorla boyun eğmişti.

Galatasaray ise ligde aldığı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 6 puanla rakibi Trabzonspor'un bir sıra önünde 8. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar ligin 1. ve 3. haftası Antalyaspor ve Ümraniyespor deplasmanında Bafetimbi Gomis'in golleriyle 1-0'lık galibiyetler elde etmişti. Cimbom 2. hafta maçında sahasında oynadığı Giresunspor'a ise 1-0 kaybetti.

TRABZONSPOR-GALATASARAY 11'LER

Trabzonspor: Muhammet Taha Tepe, Larssen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Bardhi , Dorukhan Toköz
Djaniny, Trezeguet, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, van Aanholt, Oliveira, Torreira, Yunus, Mertens, Kerem, Seferovic

TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Trabzonspor-Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

# spor # süper lig # van # ilk # Ümraniyespor # istanbulspor # BeIN Sports # trabzonspor galatasaray maçı saat kaçta # trabzonspor galatasaray hangi gün # trabzonspor galatasaray maçı hjangi gün # trabzonspor galatasaray hangi kanalda # trabzonspor galatasaray maçı hangi kanalda # trabzonspor galatasaray canlı izle # trabzonspor galatasaray izle # trabzonspor galatasaray maç bilgileri # trabzonspor galatasaray yayın bilgileri # trabzonspor galatasaray maçının hakemi kim # beIN Sports izle