Rusya ile "Altın Fırsatlar Toplantısı"

Türk-Rus ekonomik iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla 'Rusya ile Altın Fırsatlar Toplantı'ları düzenlenecek. Moskova Hükümeti'nin düzenlediği toplantıların Türkiye ayağını Görev Holding yönetecek. Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen İki ülke işbirliğinin gelişmesine karşı çeşitli provokasyonların yapıldığına dikkat çekti. "Altın Fırsat' toplantıları ile bu baskılara yanıt vermiş olacağız." dedi.

Türk-Rus ekonomik iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla ' Rusya ile Altın Fırsatlar Toplantı'ları düzenlenecek. Moskova Hükümeti'nin düzenlediği toplantıların Türkiye ayağını Görev Holding yönetecek. Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen İki ülke işbirliğinin gelişmesine karşı çeşitli provokasyonların yapıldığına dikkat çekti. "Altın Fırsat' toplantıları ile bu baskılara yanıt vermiş olacağız." dedi.

Türkiye ve Rusya “altın fırsat” toplantılarına hazırlanıyor.

İki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri geliştirmek için düzenlenecek toplantıların ilk ayağı 27 Eylül'de İstanbul'da, ikincisi de 29 Eylül'de Antalya'da yapılacak.

'Rusya ile Altın Fırsat Toplantıları'nın Türkiye'deki düzenleyicisi Görev Holding olacak. Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen bu toplantılarla, Rusya'nın maruz kaldığı haksız yaptırımlar sonucunda iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin fırsata dönüşmesini değerlendireceklerini söyledi.

Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen:

- İçinde bulunulan durumun bu ilişkileri ilerletmeye ve büyütmeye imkan verdiği kanaatindeyiz. Bu yüzden altın fırsat kavramını kullanıyoruz. Rusya'nın karşı karşıya olduğu yaptırımlardan dolayı Türkiye ile iktisadi ilişkilerinin gelişmesinde sorun olacağını kabul etmiyoruz. Tam aksine Rusya'nın bu durumunun Türkiye için büyük avantajlar taşıdığını görüyoruz.
Gerekli adımları atmak için Görev Holding olarak Türkiye'nin başta Rusya olmak üzere Avrasya ülkeleri ile ticari ilişkilerini geliştirmek bizim temel görevimiz.

Tugay Şen, Moskova Hükümeti iel birlikte düzenlenen toplantılara 50'den fazla Rus firması, iktisadi kamu kuruluşu, sektörel dernek ve organizasyonların katılacağını söyledi.

İki ülke işbirliğinin gelişmesine karşı çeşitli kışkırtmalar yapıldığına dikkat çeken Şen, "Altın Fırsat' toplantıları ile bu baskılara yanıt vereceklerini söyledi.

Görev Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tugay Şen:

- ABD Hazine Bakanlığı'nın TÜSİAD'a gönderdiği mektup, Türkiye'nin Rusya'dan doğan altın fırsatları değerlendirmesini engellemek amaçlıdır. Bu mektuba Türk iş dünyası kuruluşlarının gerekli tepkiyi vermesini bekliyoruz. Sadece iş dünyasının değil, Türk hükümetinin de ABD'nin bu hadsizliğine karşılık vermesi gerekirdi. Görev Holding olarak, İstanbul ve Antalya'da 'Altın Fırsat' toplantıları düzenleyerek, bu baskılara bir cevap vermiş olacağız. Türkiye-Rusya işbirliğinin gelişmesinin tarihi bir zorunluluk olduğunu vurgulayacağız.
# istanbul # abd # türkiye # rusya # antalya # vatan partisi # türk # görev holding # moskova # ilk # eylül # ülke # tugay şen # Altın Fırsatlar toplantısı