Fernando Muslera: "Sahanın en iyisi diyebiliriz"

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılıların kaptanı Fernando Muslera değerlendirmelerde bulundu.

Fernando Muslera: "Sahanın en iyisi diyebiliriz"

Spor Toto  Süper Lig'in 4'üncü haftasında Trabzonspor, Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. 

Galatasaray'ın gösterdiği performansı değerlendiren Fernando Muslera, "Kaliteli oyuncular geldi. Şampiyonluk için kurulmuş bir takım bu. Harika takım arkadaşları. İyi şekilde, güzel bir şekilde çalıştığımızı düşünüyorum. Önümüzde uzun bir sezon var. Ciddi şekilde çalışarak devam edeceğiz" dedi.

Sarı-kırmızılıların file bekçisi Trabzonspor'da Muhammet Taha Tepe'nin gösterdiği performansla ilgili, " Türk kaleciler iyi performanslar gösteriyor. Trabzonspor'un da iki kalecisi iyi. Muhammet Taha Tepe'yi tebrik ettim. İki net kurtardı, sahanın en iyisi diyebiliriz. Türk kalecileri iyi. Onları görünce mutlu oluyorum. Uğurcan Çakır'ın da sahalara dönmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

# spor # türk # süper lig # spor toto # Fernando Muslera