Nihal Olçok kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Sedat Peker'e seslenen Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, sosyal medyada gündem oldu. Peki Nihal Olçok kimdir? Nihal Olçok kaç yaşında? Nihal Olçok nereli? Nihal Olçok, Sedat Peker'e ne dedi? Nihal Olçok evli mi? İşte Nihal Olçok ile ilgili bilgiler...

Nihal Olçok kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Nihal Olçok, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e, "Bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size, ben başa çıkamadım, yorgunum" diye seslenerek sosyal medyada gündem oldu.

Olayın ardından Nihal Olçok'un kim olduğu araştırılmaya başladı. Peki Nihal Olçok kimdir? Nihal Olçok kaç yaşında? Nihal Olçok nereli? Nihal Olçok, Sedat Peker'e ne dedi? Nihal Olçok kimin eşi? İşte Nihal Olçok ile ilgili bilgiler...

NİHAL OLÇOK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ, EVLİ Mİ?

Nihal Olçok, 1978 yılında Üsküp, Makedonya'da dünyaya geldi.

4 yaşında Türkiye'ye gelen Nihal Olçok, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.

Nihal Olçok, 1998'de Erol Olçok ile evlenmiş ve çiftin bu evlilikten (şehit) Abdullah Tayyip, Cahar Şamil ve Emir Dursun adında 3 çocukları olmuştur.

Nihal Olçok, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde kaybettiği eşi ve oğlu adına ''Şehitoğlu şehit: 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok'un hikayesi'' adlı kitabı yazmıştır.

Nihal Olçok, Gelecek Partisi Kurucu Üyesi'dir. Nihal Olçok 2019 yılında Ahmet Davutoğlu'nun yeni kurduğu Gelecek Partisi'ne kurucu üye olarak katılmıştı.

# istanbul # türkiye # sedat peker # Nihal Olçok