Hatayspor - Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hatayspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Hatayspor - Adana Demirspor maçı ne zaman? Hatayspor - Adana Demirspor maçı saat kaçta? Hatayspor - Adana Demirspor maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Hatayspor - Adana Demirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu heyecanı 5. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Hatayspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek.

Hatayspor yeni sezonun ilk haftasını bay geçmişti. Ligin 2. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Hatayspor, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligin 3. haftasında sahasında Gaziantep FK'ye 2-1 kaybeden Hatayspor, son lig maçında da Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 yenildi. Ligde henüz puanı olmayan Hatayspor son sırada bulunuyor.

Adana Demirspor ise yeni sezona deplasmandaki 3-2'lik Giresunspor maçıyla başladı. Ligin 2. haftasında sahasında Sivasspor'u 3-0 ile geçen Adana Demirspor, 3. hafta maçında ise Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-2 mağlup olmuştu. Hatayspor ligdeki son maçında Ümraniyespor'u sahasında 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde 9 puanı bulunan Adana Demirspor 3. sırada yer alıyor.

HATAYSPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Hatayspor ile Adana Demirspor'un karşı karşıya geleceği Süper Lig'in 5. haftasındaki bu mücadele 4 Eylül Pazar günü oynanacak.

Yeni Hatay Stadyumu'ndaki maçta Burak Şeker düdük çalacak.

Saat 19.15'te başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# fenerbahçe # süper lig # ilk # son # Adana Demirspor # süper lig fikstürü # 2022 # BeinSports # Hatayspor # Burak Şeker # adana demirspor maçı ne zaman # adana demirspor maçı saat kaçta # haftanın maçları # hatayspor maçı ne zaman # hatayspor maçı saat kaçta # hatayspor maçı hangi kanalda # adana demirspor maçı hangi kanalda