CANLI MAÇ İZLE | Tottenham - Fulham canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Tottenham ile Fulham, Tottenham Hotspur Stadium'da karşı karşıya geliyor. Tottenham - Fulham maçı nereden izlenir? Tottenham - Fulham maçı 11'leri neler? Tottenham - Fulham maçı canlı izle...

CANLI MAÇ İZLE | Tottenham - Fulham canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Tottenham ile Fulham arasında oynanacak.

Tottenham ise yeni sezona evindeki 4-1'lik Southampton galibiyetiyle başladı. İkinci haftada Chelsea deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Conte'nin öğrencileri daha sonra sahasında Wolverhampton'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Tottenham ligde geçtiğimiz hafta sonu oynadığı mücadelede de Nottingham Forest'ı 2-0 ile geçti. Tottenham ligdeki son maçında ise West Ham ile 1-1 berabere kaldı. Ligde 11 puana sahip Tottenham, puan tablosunda 3. basamakta yer alıyor.

Fulham yeni sezona kendi sahasındaki 2-2'lik Liverpool beraberliği ve deplasmandaki 0-0'lık Wolverhampton beraberlikleriyle başladı. Ligdeki 3. maçında sahasında Brentford'ı 3-2 ile geçen Fulham, 4. maçında Arsenal'e 2-1 kaybetti. Fulham ligdeki son maçında ise Brighton'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde 8 puan toplayan Fulham 7. sırada yer alıyor.

TOTTENHAM - FULHAM 11'LER

Tottenham: Lloris, Dier, Romero, Lenglet, Højbjerg, Son, Richarlison, Emerson, Sessegnon, Bentancur, Kane

Fulham: Leno, Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson, Reed, Kebano, De Cordova-Reid, Andreas Pereira, João Palhinha, Mitrović

TOTTENHAM - FULHAM MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 17.00'de başlayacak Tottenham - Fulham maçı beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

TOTTENHAM - FULHAM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# ingiltere # liverpool # chelsea # son # Tottenham # BeIN Sports # West Ham # maç izle # canlı maç izle # canlı maç izle premier lig # premier lig canlı izle # canlı maç son dakika # canlı maç linki # canlı maç siteleri # maç izleme siteleri # tottenham izle canlı maç # premier lig maçları canlı izle