Yasak Elma kadrosuna bir oyuncu daha geliyor! Yasak Elma yeni sezonda neler olacak?

Final öncesi çekimleri başlayan Yasak Elma'ya bir oyuncu dahil oldu. Bekir Aksoy, Yasak Elma dizisinde Engin rolüyle yer alacak ve Ender ile yakınlaşacak.

Yasak Elma kadrosuna bir oyuncu daha geliyor! Yasak Elma yeni sezonda neler olacak?

FOX’un en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma'nın 6. sezon çekimleri başlıyor. 

Geçen sezon sonunda trafik kazası sahnesi yaşanmış ve bu kazada Çağatay ölmüştü. Dizinin yeni sezonu 2 yıllık zaman atlamasıyla başlayacak. İlk sahnelerde Doğan cinayete azmettirmekten hapistedir. Holdingin başına geçen Yıldız, Doğan hapisteyken kızı Ceylan’ı dünyaya getirmiştir.

Dizinin en yeni ismi ise Bekir Aksoy oldu.

Aksoy, diziye Handan’ın abisi Engin rolüyle dahil olacak. Hayatı beklenmedik şekilde değişen Engin’in ileriki bölümlerde Ender’le yakınlaşması bekleniyor.

Yasak Elma kadrosuna bir oyuncu daha geliyor! Yasak Elma yeni sezonda neler olacak? - Resim : 1

YASAK ELMA'DA NELER OLACAK?


Öte yandan hapisten çıkıp göremediği kızına kavuşmak ve intikam alma peşinde olan Doğan, oldukça hırslı bir kişiliğe sahip olan avukatı Hilal’la aşk yaşayacak. Ekin’in ortadan kaybolması ve babasının hapse girmenin şokunu yaşayan Kumru’nun hayatına ise Altay girecek. 

Altay ve Hilal karakterlerine hayat verecek oyuncular henüz belli olmadı. Zaman atlamasından dolayı Halit Can’ı da 4,5 yaşında yeni bir çocuk oyuncu canlandıracak.

# Bir # ilk # Sezon # Yasak Elma # Yasak Elma izle # Yasak Elma yeni sezon ne zaman # yasak elma kaç sezon # yasak elma izle fox tv # yasak elma son bölüm izle # yeni oyuncuları