Tarkan İzmir konseri ne zaman? Tarkan İzmir konseri saat kaçta? Tarkan konseri iptal mi edildi?

Ünlü şarkıcı Tarkan İzmir'in kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İzmir'de konser verecek. Konser öncesi şok edici bir olay yaşanırken Tarkan'ın konser vereceği alandaki dev platform çöktü. Yaşanan olay sonrası Tarkan konserinin durumunun ne olacağı merak edilmeye başlandı. Peki Tarkan İzmir konseri ne zaman? Tarkan İzmir konseri saat kaçta? Tarkan İzmir konseri ücretsiz mi? Tarkan İzmir konseri nerede yapılacak? İşte Tarkan'ın İzmir konseri ile ilgili detaylar...

Tarkan İzmir konseri ne zaman? Tarkan İzmir konseri saat kaçta? Tarkan konseri iptal mi edildi?

Ünlü şarkıcı Tarkan, Tarkan İzmir'in kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İzmir'de konser verecek.

Tarkan'ın İzmir konseri öncesi korkunç bir olay yaşandı. İzmir'in 9 Eylül Kurtuluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Tarkan'ın konser vereceği alanda dev platform çöktü. İlk belirlemelere göre platform yakınında bulunan 1 kişi yaralandı.

TARKAN İZMİR KONSERİ NE ZAMAN? TARKAN İZMİR KONSERİ SAAT KAÇTA? TARKAN İZMİR KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Yaşanan olay sonrası Tarkan'ın İzmir konserinin yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinliklerinde sahne alacak olan Tarkan, İzmir’deki konserinin konumunu paylaştı. Büyük konsere hazırlanan Tarkan'dan sevenlerine sosyal medyadan mesaj geldi. Tarkan mesajında İzmirliler için "Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim." dedi. Paylaşımın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de "Heyecanla bekliyoruz" paylaşımı yaptı.

Peki Tarkan İzmir konseri ne zaman? Tarkan İzmir konseri saat kaçta? Tarkan İzmir konseri ücretsiz mi? Tarkan İzmir konseri nerede yapılacak? İşte Tarkan'ın İzmir konseri ile ilgili merak edilenler...

Tarkan'ın İzmir konseri 9 Eylül'de saat 21.00'de gerçekleşecek. Konserin 2 saate yakın sürmesi bekleniyor.

Tarkan'ın konserine on binlerce kişinin katılması bekleniyor. Konser İzmir'de Gündoğdu Meydanında yapılacak. Konser alanında hazırlıklar şimdiden başladı.

9 Eylül'de İzmir'de on binlerce hayranıyla bir araya gelecek olan Tarkan'ın konseri ücretsiz olacak. Tarkan konserine tüm vatandaşlar davetli.

Tarkan'dan dev konser için sosyal medyadan paylaşım geldi. Tarkan paylaşımında ''İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını, bu çok özel günü beraber kutlamak ve yıllar sonra bu konserle sizlerle yeniden buluşmak çoook heyecanlı. Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere'' notu düştü.

# izmir # Bir # Tunç Soyer # ilk # tarkan # eylül # 9 eylül # Gündoğdu Meydanı # izmir büyükşehir belediye başkanı # kordon