Cristiano Ronaldo Manchester United'dan ayrılacak mı, ne zaman ayrılacak?

Cristiano Ronaldo, geçen sezon yaz transfer döneminde Manchester United'a döndü. Ronaldo, bu sezon ise takımdan ayrılmayı düşündüğüne dair haberler geldi ancak gerçekleştiremedi. İsmi birçok kulüple anılan Ronaldo, sezon başında ayrılamasa da devre arasında ayrılmayı düşündüğüne dair iddialar gelmeye başladı.

Cristiano Ronaldo Manchester United'dan ayrılacak mı, ne zaman ayrılacak?

Manchester United'a geçtiğimiz sezon geri dönen Ronaldo, yaz aylarında Manchester United'dan ayrılmak için birçok farklı takımla görüştü. Ancak istediği teklifi bir türlü alamadı.

Ancak bu kez Cristiano Ronaldo'nun devre arasında takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi belli olmak üzere.

FORMASINDAN UZAK KALDI

Ronaldo, geçtiğimiz sezon Ole Gunnar Solskjaer ve Ralf Rangnick dönemlerinde takımının aldığı kötü sonuçların aksine 24 gollük başarılı bir performans sergilemişti.

Ancak bu sezon başında Erik ten Hag ile yeni bir döneme giren Manchester United'da Ronaldo ilk 11'deki yerini kaptırdı.

İddialara göre Erik ten Hag, hücum hattında Ronaldo yerine Marcus Rashford'ı tercih ederek Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşabileceğine inanıyor.

ARABİSTAN KULÜPLERİ DEVREDE

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için Manchester United'dan ayrılmak isteyen Portekizli yıldız, yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulamamıştı.

Yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulamayan Ronaldo'ya Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'den haftalık 2 milyon Euro kazanacağı bir teklif olduğu iddia edildi.

Daha önce Al Nasr'ın teklifini reddeden Ronaldo'nun bu teklife ne yanıt vereceği merak ediliyor.

# ronaldo # Bir # ilk # ronaldo transferi