CANLI MAÇ İZLE | Çekya - Portekiz canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 2. Grup'ta 5. haftasında heyecan 24 Eylül Cumartesi akşamı oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Çekya ile Portekiz, Fortuna Arena'da karşı karşıya geliyor. Çekya - Portekiz maçı nereden izlenir? Çekya - Portekiz maçı hangi kanalda? Çekya - Portekiz maçı 11'leri neler? Çekya - Portekiz maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Çekya - Portekiz canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 2. Grup'ta 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Çekya ile Portekiz arasında oynanacak.

Çekya, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 mücadelede; 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. İlk maçında İsviçre'yi 2-1 yenen Çekya, ikinci maçında sahasında İspanya ile 2-2 berabere kalmıştı. Üçüncü maçında Portekiz'e deplasmanda 2-0 mağlup olan Çekya, dördüncü maçında da aynı skorla İspanya deplasmanından puansız dönmüştü. 4 puanı bulunan Çekya, grupta 3. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Portekiz ise UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 maçta; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. İlk maçında İspanya ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Portekiz, kendi sahasında oynadığı ikinci ve üçüncü maçlarda sırasıyla İsviçre'yi 4-0, Çekya'yı ise 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Portekiz, gruptaki son maçında ise deplasmanda İsviçre'ye 1-0 kaybetti. Grupta 7 puan toplayan Portekiz, 2. sırada yer alıyor.

ÇEKYA - PORTEKİZ MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Çekya - Portekiz maçı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ÇEKYA - PORTEKİZ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# UEFA # isviçre # ilk # son # UEFA Uluslar Ligi # canlı maç izle # s sport izle # canlı maç izleme siteleri # s sport izle canlı # çekya portekiz # çekya portekiz ne zaman # çekya portekiz saat kaçta # çekya portekiz hangi kanalda # uefa uluslar ligi çekya portekiz # portekiz maçı canlı izle # portekiz maçı izle