CANLI MAÇ İZLE | İspanya - İsviçre canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 2. Grup'ta 5. haftasında heyecan 24 Eylül Cumartesi akşamı oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde İspanya ile İsviçre, Estadio de la Romareda'da karşı karşıya geliyor. İspanya - İsviçre maçı nereden izlenir? İspanya - İsviçre maçı hangi kanalda? İspanya - İsviçre maçı 11'leri neler? İspanya - İsviçre maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | İspanya - İsviçre canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 2. Grup'ta 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de İspanya ile İsviçre arasında oynanacak.

İspanya, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 mücadelede 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. İlk maçında kendi sahasında Portekiz ile 1-1 berabere kalan İspanya, ikinci maçında da Çekya ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. İspanya üçüncü maçında İsviçre'yi deplasmanda 1-0, dördüncü maçında da Çekya'yı sahasında 2-0 mağlup etti. 8 puanlı İspanya grupta liderlik koltuğunda oturuyor.

İsviçre ise, Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 mücadelenin 3'ünü kaybederken 1 maçta galip gelmesini bildi. İlk iki maçına deplasmanda çıkan İsviçre, sırasıyla Çekya'ya 2-1, Portekiz'e ise 4-0 kaybetti. Üçüncü maçında da sahasında İspanya'ya 1-0 kaybeden İsviçre, son maçında ise Portekiz'i kendi evinde 1-0 mağlup etti. 3 puanlı İsviçre grupta son sırada yer alıyor.

İSPANYA - İSVİÇRE MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak İspanya - İsviçre maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

İSPANYA - İSVİÇRE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# UEFA # isviçre # ilk # son # UEFA Uluslar Ligi # canlı maç izle # s sport izle # canlı maç izleme siteleri # maç izleme siteleri # s sport izle canlı maç # ispanya isviçre # ispanya isviçre maçı ne zaman