CANLI MAÇ İZLE | Faroe Adaları - Türkiye canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi C Ligi'nde 1. Grup'ta 6. hafta heyecanI 25 Eylül Pazar akşamı oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Faroe Adaları ile Türkiye, Torsvollur'da karşı karşıya geliyor. Faroe Adaları - Türkiye maçı nereden izlenir? Faroe Adaları - Türkiye maçı hangi kanalda? Faroe Adaları - Türkiye maçı 11'leri neler? Faroe Adaları - Türkiye maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Faroe Adaları - Türkiye canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi C Ligi'nde 1. Grup'ta 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Faroe Adaları ile Türkiye arasında oynanacak.

Faroe Adaları, gruptaki 5 maçında; 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Faroe Adaları, ilk maçında Türkiye'ye 4-0 yenilmişti. Gruptaki ikinci maçını da kaybeden Faroe Adaları, tek galibiyetini üçüncü hafta maçında Litvanya'yı 2-1 yenerek aldı. Faroe Adaları sonraki iki maçına sırasıyla Lüksemburg ile 2-2, Litvanya ile 1-1 berabere kaldı. 5 puanlı Faroe Adaları, grupta 3. sırada yer alıyor.

Türkiye, grupta ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0, ikinci maçında Litvanya'yı 6-0 ile geçmeyi başarmıştı. Türkiye 3. ve 4. maçında ise sırasıyla Lüksemburg'u ve Litvanya'yı 2-0'lık skorlarla mağlup etmişti. Türkiye gruptaki son maçında Lüksemburg ile 3-3 berabere kalmıştı. 13 puanı bulunan Türkiye grubu 1. sırada tamamlamayı garantiledi.

FAROE ADALARI - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Faroe Adaları - Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

FAROE ADALARI - TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# türkiye # ilk # son # trt 1 canlı yayın # faroe adaları türkiye canlı yayın