CANLI MAÇ İZLE | Leeds United - Aston Villa canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında heyecan hafta sonu oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Leeds United ile Aston Villa, Elland Road'da karşı karşıya geliyor. Leeds United - Aston Villa maçı nereden izlenir? Leeds United - Aston Villa maçı hangi kanalda? Leeds United - Aston Villa maçı 11'leri neler? Leeds United - Aston Villa maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Leeds United - Aston Villa canlı izle Premier Lig

İngiltere Premier Lig'de 9. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Leeds United ile Aston Villa arasında oynanacak.

Leeds United, ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Brentford'a 5-2 kaybeden Leeds United, topladığı 8 puan ile ligde 12. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Aston Villa ise ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında Southampton'ı kendi evinde 1-0 ile geçen Aston Villa, topladığı 7 puan ile ligde 16. basamakta bulunuyor.

LEEDS UNİTED - ASTON VİLLA MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 18.30'da başlayacak Leeds United - Aston Villa maçı beIN Sports 3 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

LEEDS UNİTED - ASTON VİLLA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# aston villa # BeIN Sports # Leeds United # aston villa maçı canlı izle