CANLI MAÇ İZLE | Benfica - PSG canlı izle Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 3. hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Benfica ile PSG, Estadio da Luz'da karşı karşıya geliyor. Benfica - PSG maçı nereden izlenir? Benfica - PSG maçı hangi kanalda? Benfica - PSG maçı 11'leri neler? Benfica - PSG maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Benfica - PSG canlı izle Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Benfica ile PSG arasında oynanacak.

Ev sahibi Benfica, gruptaki ilk maçında Maccabi Haifa'yı kendi sahasında 2-0 mağlup etmişti. İkinci maçında Juventus ile deplasmanda karşılaşan Portekiz ekibi bu maçı da 2-1 kazanarak puanını 6'ya yükseltti. Benfica maç öncesi grupta 2. sırada bulunuyor.

Konuk ekip PSG ise grupta oynadığı ilk maçta Juventus'u kendi evinde 2-1'lik skorla geçmeyi başardı. İkinci maçında Maccabi Haifa'ya konuk olan Fransız temsilcisi sahadan 3-1 galip ayrılarak gruptaki ikinci galibiyetini aldı. 6 puanlı PSG, maç öncesi grupta liderlik koltuğunda oturuyor.

BENFİCA - PSG MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 22.00'de başlayacak Benfica - PSG maçı EXXEN ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

BENFİCA - PSG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# şampiyonlar ligi # juventus # messi # Benfica # neymar # psg # Mbappe # maccabi haifa # psg maçı izle # psg maçı canlı izle # şampiyonlar ligi exxen izle # şampiyonlar ligi maçları izle # şampiyonlar ligi maçları exxen izle