Kamu-Sen Genel Merkezi'ne saldırı

Türkiye Kamu-Sen’in Ankara’daki genel merkezine 25 kişilik bir grup saldırdı. Sendikayı basan kalabalık grup, genel başkan İsmail Koncuk'a istifa etmesi tehdidinde bulundu. Koncuk, ise saldırıyla ilgili olarak "onları birileri göndermiş anlaşılan, sıkıntı yok "dedi

Kamu-Sen Genel Merkezi'ne saldırı

Kamu-Sen Genel Merkezi'ne 25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

Türkiye Kamu-Sen’in Ankara’daki genel merkezini basan kalabalık grup, önce kapıdaki güvenlik görevlileri ile tartışıp tartakladıktan sonra binaya girdi.

Binanın içinde taşkınlık yapıp sloganlar atan saldırganlar, İsmail Koncuk ile de görüşüp, “istifa et” tehdidinde bulundu

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, geçtiğimiz günlerde "başkanlık sistemi" ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, parlamenter sistemin güçlendirilmesinden yana olduğunu savunmuş ve referandumda "hayır" oyu vereceğini belirtmişti.

Saldırıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Koncuk, “Önemli bir şey yok. Kendini bilmez çocuklar. Onları da göndermişler anlaşılan. Sıkıntı yok” dedi. Koncuk, istifa tehditleri ile ilgili olarak da, “Beni kim istifaya çağırabilir, beni seçen delegeler. Demokratik yollardan seçilmiş insanız. Seçimle geliriz, seçimle gideriz bunlar doğru şeyler değil” diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

# saldırı # ismail koncuk # Türk Eğitim-Sen # Kamu-sen