Türk turizmcisi Moskova’da yoğun ilgi ile karşılaştı

Dünyanın en büyük fuarlarından Moskova Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türk turizmciler, yoğun ilgiyle karşılandı. Alanya Tanıtım Vakfı ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Ulusal Kanal’a Moskova’dan Rusya pazarı ile ilgili gelişmeleri anlattı. Dahaoğlu’na göre, 2021 yılı Rusların yılı olacak.

Türk turizmcisi Moskova’da yoğun ilgi ile karşılaştı

Turizm sektörü yeni sezona belirsizliklerle girerken, kaynak pazarRusya’da önemli gelişmeler yaşandı. Dünyanın en büyük fuarlarından Moskova Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türk turizmciler, yoğun ilgiyle karşılandı.

Fuar bu yıl, 27’inci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. 2021 yılının ilk yüz yüze fuarında, stantlarımız Rus ziyaretçi akınına uğradı.

Fuara, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar’ın yanı sıra çok sayıda şirket ve dernek temsilcisi katıldı. Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı ile dünyaya örnek olan Türk turizmcileri, yeni sezon için önemli bağlantılar yaptı.

Alanya Tanıtım Vakfı ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Ulusal Kanal’a Moskova’dan Rusya pazarı ile ilgili gelişmeleri anlattı.

Rusya’daki vaka sayısı hızla düşüyor. Bu da, Rusların tatil planlarını netleştiriyor. Fuardaki yoğun ilgi, Türkiye’nin her şart altında Rus tatilcilerin gözdesi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

# türkiye # rusya # ulusal kanal # vaka # turizm # alanya # rus # moskova # dernek # Kültür # turizm fuarı # vaka sayısı # türk turizmci # kültür ve turizm # nadir alpaslan # Pazar