Sneijder için ilginç madde

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder sözleşmesinde yer alan maddeyi ilk kez açıkladı.

Sneijder için ilginç madde

Yeni teknik direktör Cesare Prandelli, basın mensuplarının önünde resmi sözleşme imza attıktan sonra kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Sorulardan biri de 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takımı ile yarı finale yükselen WesleySneijder ile ilgiliydi.

"SERBEST KALMA BEDELİ 20 MİLYON EURO"

Başkan Ünal Aysal, daha önce yaptığı "20 milyon euro teklif gelirse Sneijder'i satarız" açıklamasının yanlış anlaşıldığını vurgulayarak, "Sneijder başarılı bir oyuncumuz. Ondan son derece memnunuz. Ancak Sneijder'in sözleşmesinde bir madde var. 20 milyon euroyu veren Sneijder'i alabilir. Biz istemesek de bu rakam karşısında oyuncu gitmeyi tercih ederse yapacak bir şeyimiz yok" ifadelerini kullandı.

İtalyan hoca Prandelli ise Hollandalı yıldıza övgüde bulunarak, "Yıldız bir futbolcu. Sneijder'i Dünya Kupası’nda keyifle izledik. Bence Hollanda'nın ve Galatasaray 'ın en önemli oyuncularından" şeklinde konuştu. (Radikal)

# Galatasaray # sneijder # wesley