Hadi bugün 30 Ocak 2019 Çarşamba 20.30 yarışmaları joker kodu, ipucu sorusu ve 10 bin TL ödül Yaani'den

Mobil Canlı Para Ödüllü Bilgi Yarışması Hadi bugün 30 Ocak 2019 Çarşamba gününe ait joker kodu ve ipucu sorusu ne? Yarışmaya ait sosyal medya hesabından joker kodu ve ipucu sorusu paylaşılıyor. Ödülün Yaani arama motorundan olduğu 10 bin lira ödüllü 20.30 yarışması için Hadi sosyal medya hesabından ipucu sorusu paylaşıldı. Sorunun, "Aklımıza takılan bir sorunun cevabını bulmak için evlerimizin kütüphanesindeki dizi dizi ansiklopedilere başvurduğumuz günleri hatırlıyor musunuz? Artık hemen hemen tüm soruların cevabına arama motorları sayesinde internet üzerinden hızlıca ulaşabiliyoruz. Peki, İlk arama motoru hangi yılda geliştirilmiştir? Biliyor musunuz?" olduğu aktarıldı

Hadi bugün 30 Ocak 2019 Çarşamba 20.30 yarışmaları joker kodu, ipucu sorusu ve 10 bin TL ödül Yaani'den

Popüler yarışmalardan Hadi'nin sosyal medya hesabı üzerinden günün joker kodu ile ipucu sorusu paylaşılıyor.

Her gün birden fazla ipucu sorusunun paylaşıldığı sayfa üzerinden süprizler de açıklanıyor.

HADİ 12.30 İPUCU SORUSU

Hadi tarafından 12.30 yarışmasına ait ipucu sorusu paylaşıldı. Paylaşımda, "Size tarihin en başarılı imparatorluklarının birinden bir ipucu getirdik hadiciler! Bu öyle bir imparatorluk ki tarihin ilk biyolojik silahını kullanmış, aktif olduğu dönemde bitmeyen istilalarıyla dünyada korkutmadık devlet bırakmamıştır.⚔️ Evet Moğol İmparatorluğu'ndan bahsediyoruz. Peki Moğol İmparatorluğu'nun kurucusu kimdir?" denildi.

HADİ JOKER KODU

Hadi tarafından joker koduna dair yapılan açıklamada "hadi 100 bu akşam Yaani Özel Yarışması ile 20:30’da! Ödül Yaani’den 10.000 TL! Türkiye’nin arama motoru Yaani’den hadicilere 30.000 joker! 30.000 joker gün içinde Yaani instagram adresinde seni bekliyor olacak, takipte kal jokerini kap @yaani" denildi.

Ödülün Yaani arama motorundan olduğu 10 bin lira ödüllü 20.30 yarışması için Hadi sosyal medya hesabından ipucu sorusu paylaşıldı.

Sorunun, "Aklımıza takılan bir sorunun cevabını bulmak için evlerimizin kütüphanesindeki dizi dizi ansiklopedilere başvurduğumuz günleri hatırlıyor musunuz? Artık hemen hemen tüm soruların cevabına arama motorları sayesinde internet üzerinden hızlıca ulaşabiliyoruz. Peki, İlk arama motoru hangi yılda geliştirilmiştir? Biliyor musunuz?" olduğu aktarıldı.

ulusal.com.tr

# hadi ipucu sorusu # hadi yarışması # hadi joker kodu # hadi bugün joker kodu # hadi bugün ipucu sorusu