İzmir Bayraklı’da trafo merkezi sorunu çözülemedi

İzmir Bayraklı'daki Adalet mahallesinde tepkiler sonrası inşaatı durdurulan trafo merkezi için hala bir adım atılmadı. Ulusal Kanal'ın gündeme getirdiği konu ile ilgili yetkililer verdiği sözleri tutmadı. Mahalle sakinlerinin derdini dinleyen de yok. Trafo inşaatı önünde yine eylem yapan Mağdur vatandaşlar, trafo değil park istediklerini söyledi.

İzmir Bayraklı’da trafo merkezi sorunu çözülemedi

Haber-Kamera: Özgür Doğu Saymaz

İzmir'in depremden en çok etkilenen Bayraklı ilçesinde yapımına başlanan trafo merkezinin inşaatı protestoların ardından durdurulmuştu. Mahalle halkı verilen sözler yerine getirilmeyince yine sokağa çıktı.

İzmir Milletvekilleri CHP'li Bedri Serter, Ak Partili Necip Nasır ve CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP'li Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın trafo merkezine ilişkin attıkları tivitleri pankart yaptıran mağdurlar "unutulduk" açıklaması yaptı.

İzmir’de 6.9’luk depremle beraber yıkılan binaların hemen dibinde bulunan trafo inşa alanı şantiye deposuna döndü. TOKİ evleri bitirdi ama trafonun bulunduğu alan hala duruyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın depremzedeler için yapılan konutların açılışına İzmir’e geleceği biliniyor. Mahalle sakinleri Cumhurbaşkanına çağrı yaptı, sorunun çözümü için yardım talebinde bulundu...

# izmir # chp # ak parti # bayraklı # Adalet Mahallesi # trafo # trafo merkezi # toki