Vizyonda bu hafta

Bu hafta 4'ü yerli 12 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler...

Sinemalarda bu hafta 4'ü yerli 12 filmvizyonda...

Murat Kepez'in yönetmenliğini yaptığı "Kolonya Cumhuriyeti" izleyici ile buluşacak.

"Kolonya Cumhuriyeti" Kepez'in ilk uzun metraj sinema filmi. Film, il olma yolundaki bir beldede başkanlık seçimlerine aday olan bir adamın başına gelen komik olayları konu ediniyor.

"Miraç" filmi Yusuf ile Ali adlı iki çocuğun naif macerasını ele alıyor. Miraç'ın film müzikleri de Rafet El Roman'a ait.

"Zer", babaannesinin ölüm döşeğindeyken kendisine söylediği şarkının izini Tunceli'ye kadar süren "Jan" adındaki bir gencin hikayesini anlatıyor. Film Türkiye, Almanya ve Amerika ortak yapımı.

"Blue" belgesel film türünde. Filde, müzisyenler Kerim Çaplı ve Yavuz Çetin'in hikayelerini beyaz perdeye taşınıyor.

"Kayıp Şehir Z" David Grann'in aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan ve yaşanmış bir hikayeyi konu ediniyor. Film, Amazonlara seyahet eden Fawcett ailesinin yaşadıklarını anlatıyor.

"Max Steel"... Bilim-kurgu türünde bir aksiyon filmi. Sahip olduğu gücün farkına varan genç Max, süper kahraman olarak dünyayı korumaya çalışyor.

"Silence", iki Hristiyan misyonerin, kayıp mürşitlerini bulma amacıyla gittikleri Japonya'da yaşadıklarını odağına alıyor.

Korku ve gerilim türündeki "Kapan" kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya giden bir gencin yaşadığı olayları perdeye yansıtıyor.

"Son Macera", emeklilik fonları kurumsal bir kazaya kurban gidince bankayı soymaya karar veren üç ihtiyarın hikayesini anlatıyor.

"Beden ve Ruh" Berlin'de "Altın Ayı" dahil olmak üzere dört ödül birden alan bir film. Birbirini hiç tanımayan Endre ve Maria adındaki iki gencin rüyalarının da işin içinde olduğu sıra dışı aşklarını konu ediniyor.

Animasyon film katagorisinde "Maşa ile Koca Ayı" beyaz perdede... "Maşa" adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli "Mişka" adındaki bir ayı arasında geçen maceraları perdeye taşıyor.

İkinci kez vizyona girecek olan animasyon macera filmi "Moana", kendini usta bir kaşif olarak kanıtlamak için cüretkar bir göreve yelken açan cesur bir gencin hikayesini anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr

# film # hafta # sinema # vizyon