Bursaspor çıkışa geçmek istiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Örnek, Antalyaspor maçına ilişkin, "Bizim için puanlar almamız gereken bir maç. Elimizden geleni sahada göstereceğimize yürekten inanıyoruz." dedi.

Bursaspor çıkışa geçmek istiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçına ilişkin, "Bizim için puanlar almamız gereken bir maç. Elimizden geleni sahada göstereceğimize yürekten inanıyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz." dedi.

Adnan Örnek, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında,Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahalarında oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Beşiktaş maçında statta muhteşem bir atmosferin bulunduğunu söyledi.

Bu hafta ligde karşılaşacakları Antalyaspor maçının kendileri kadar rakipleri için de önemli olduğunu vurgulayan Örnek, şöyle devam etti:

"Avrupa hedefleri var. İyi bir takım kurdular. Bütçe de ayırdılar. Bazı şeyleri doğru yaptığınızda karşılığını alıyorsunuz. Saygıyı hak eden bir takım. İstikrarla ligin sonuna kadar geldiler. Bizim için puanlar almamız gereken bir maç. Elimizden geleni sahada göstereceğimize yürekten inanıyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Bursa şehri ve Bursaspor'un oyuncuları bu dayanışmayı sahada gösterecek. Sakatlıklar oldukça canımızı sıktı. Sakatlar inşallah en kısa zamanda iyileşirler. Onun için her türlü çabayı sarf ediyoruz."

Takımda sakatlıkları süren oyuncularla ilgili de bilgi veren Örnek, Batalla'nın antrenmanlara çıktığını ama tam olarak iyileşmediğini, Bilal Kısa, Aziz Eraltay, Emre Taşdemir ve Josua John için ise net bir şey ortaya koyamadıklarını belirtti.

Adnan Örnek, kalan 3 haftada kadrolarında yer alan genç isimlere yer vermeye devam edeceğini anlattı.

# bursa # Bursaspor # futbol # antalyaspor # puan